Doreşti să îţi promovezi activitatea în Oradea? Contactează-ne

0725 00 66 99

oradea@zilesinopti.ro

Revista Zile și Nopți Oradea este un proiect al agenției de publicitate Utopium

Zile și Nopți este lider național al revistelor de timp liber din România. Target-ul revistei îl reprezintă persoanele active social, interesate de tot ce este nou în oraș și nu numai.

Ediția de Oradea apare bilunar (25 numere anual) și este distribuită în toate punctele cu trafic relevant pentru target-ul nostru: Aeroportul Oradea, Teatrul Regina Maria, Muzeul Orașului Oradea, la Universitatea Oradea, la centrele Tourist Info Point, Cetatea Oradea, Gradina Zoologica dar și la Lotus Center, Lotus Retail Park Decebal, Era Shopping Park, în majoritatea localurilor din centrul istoric, la recepția hotelurilor și a centrelor SPA și de înfrumusețare, în locații selectate din Băile Felix și Băile 1 Mai etc.

Componenta principala a revistei o reprezinta articolele cu specific local și în acest sens în fiecare număr se regăsesc articole fashion & beauty și lifestyle: cultura vinului sau a cafelei, party & evenimente, fotografie și istoria orașului, călătorii, recenzii de carte, rețete culinare, interviuri cu personalități locale dar și programul evenimentelor din oraș, al cinematografelor, a teatrului, evenimente sportive etc.

Click aici pentru a vizualiza ultimul număr Zile și Nopți