1724px-mrktdigital

În acest articol ne-am propus să explicăm pe scurt ce implică marketingul digital și promitem ca în următoarea ediție a revistei Zile și Nopți Oradea să detaliem câteva soluții de marketing care oferă rezultate.

 

Ce face marketingul digital 

Marketingul digital creează legătura dintre companii și consumatori și implică eforturi de marketing care utilizează tehnologiile digitale prin intermediul computerelor, telefoanelor mobile şi tabletelor.

 

De ce trebuie să investiți în strategii de marketing digital

Cu peste 4,57 miliarde de oameni care utilizează zilnic internetul, soluțiile de marketing digital sunt cruciale pentru succesul afacerilor voastre. Majoritatea companiilor au cel puțin un tip de prezență online, sub forma unui website sau cel puțin a unei pagini de social media (Facebook/Instagram). Astăzi, consumatorii se așteaptă și depind de o prezență digitală pentru a găsi mai multe informații și servicii despre companii. Pe scurt, dacă doriți ca potențialii clienți să vă găsească cat mai rapid, să vă cumpere produsele sau să vă utilizeze serviciile, va trebui să investiți în diverse soluții strategice de marketing digital.

 

Ce face o strategie de marketing să fie eficientă

Spre deosebire de metodele de marketing tradiționale, randamentul investiției voastre în marketingul digital poate fi urmărit și măsurabil. În plus, dacă ceva nu funcționează sau nu oferă rezultatele dorite, puteți modifica strategia sau să re-targetați publicul țintă cu doar câteva click-uri. Este evident mult mai ușor și mai puțin costisitor decât reluarea unui ad tipărit sau mutarea unui panou publicitar într-o altă locație.

 

Sperăm că v-au fost de folos sfaturile noastre și vă așteptăm în următoarea ediție cu partea a doua a acestui articol 🙂